Då kvällens gäst Tomas har landställe på ön Edholma, som jag, bestämdes det att vi skulle ha Txoko ute på ön. Eftersom det var en härlig kväll i juni började vi ute på grillen -och blev sedan kvar där. Med andra ord tillagades hela meny över en webergrill. Lätt inrökta blev vi men det var det värt!
Menyn
1. Champagnegratinerade gröna musslor på grill
2. Grillade sidor av rådjur & hare i skärgårds-rub
3. Sik i vitvinsås à la Edholma
4. Grillade havskräftstjärtar serverade med Tom Ka Gai-glass, koriander, lime och chili
5. Grillad harsadel med ramslöks-pesto & baconsparris
De gröna musslorna, -utsökta!
Kvällens gäst, Tomas skär upp sidorna.
Frans tillreder Siken med hårdhandske på!
Den Grillade harsadeln med ramslökspesto & baconsparris
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar