Hoppas att det smakar.
Ingredienser 4 pers
1 liter vatten
5 vitlöksklyftor, skivade
5 vitlöksklyftor, skivade
8 skivor rostat surdegsbröd
1 dl olivolja
4 pocherade ägg
Riven parmesan
SaltTimjan (frivilligt)
Metod
Värm 1 dl olivolja i en kastrull och stek de skivade vitlökarna tills de blivit gyllenbruna. Lägg i de rostade brödskivorna och vänd dem i oljan. Slå på 1 liter kokande vatten och värm på nytt. Vispa sedan runt i kastrullen så att soppan får en tjock konsistens. Salta.
Värm 1 dl olivolja i en kastrull och stek de skivade vitlökarna tills de blivit gyllenbruna. Lägg i de rostade brödskivorna och vänd dem i oljan. Slå på 1 liter kokande vatten och värm på nytt. Vispa sedan runt i kastrullen så att soppan får en tjock konsistens. Salta.
Servering
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar