Tina 225 g hallon.
Lägg ett gelatinblad i blöt. Koka upp 1 1/2 dl vatten med 1 1/2 socker i.
Lägg i gelatinbladet, blanda, rör i mangopuré. Kyl ner och kör sedan i glassmaskin.
Lägg sedan upp i portionsglas och ställ i frysen.
Passera hallonen, så kärnorna försvinner. Smält gelatin och gör sockerlag, så som ovan.
Blanda sedan i hallonpurén och kör i glassmaskin. Ta ut portionsglasen och fyll på med hallonsorbén. Frys igen.
Innan servering:
Blanda 1/2 dl vit sirap med 2 msk pressad limejuice.
Hacka 2 skalade kiwis och gröp ur 2 passionsfrukter.
Fördela över glasen, SERVERA SNABBT!
måndag, februari 08, 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar