skip to main
|
skip to sidebar
måndag, oktober 12, 2009
Till vänster Brunello och i mitten renfilé. Till höger en drink bestående av Absolut Mango, Brämhults Äppeljuice och en skiva mango.
1 kommentar:
Robban
sa...
Tillbehör:
Bakade rödbetor, kantareller och balsamicosirap
11:35 fm
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Om oss
Manifesto
Vad är en Txoko?
Stadgar
Etiketter
Matkultur
(2)
Middag
(18)
Recept
(27)
Resa
(14)
Restaurang
(12)
Råvaror
(4)
Shopping
(9)
Vin
(14)
Övrigt
(6)
Arkiv
►
2011
(3)
►
april 2011
(3)
►
2010
(11)
►
november 2010
(1)
►
augusti 2010
(2)
►
mars 2010
(1)
►
februari 2010
(4)
►
januari 2010
(3)
▼
2009
(44)
►
december 2009
(4)
►
november 2009
(6)
▼
oktober 2009
(18)
Kvitten
Tartiflette
Ceviche på pilgrimsmusslor
För det vidare
Lamm
St John's från tryne till svans
Cecina på Rolfs Kök
Gås
Jordärtskocksoppa -Recept
Rosta soppan!
Kaxås Vedugnsbakade bröd
Brödkultur
Intressant läsning
Jordärtskocksoppa
Mikado Take
Till vänster Brunello och i mitten renfilé. Till h...
Gigondas
Barone Ricasoli
►
september 2009
(3)
►
augusti 2009
(4)
►
juli 2009
(1)
►
juni 2009
(2)
►
maj 2009
(2)
►
april 2009
(1)
►
mars 2009
(2)
►
februari 2009
(1)
►
2008
(13)
►
december 2008
(1)
►
november 2008
(2)
►
oktober 2008
(2)
►
september 2008
(2)
►
maj 2008
(2)
►
april 2008
(1)
►
mars 2008
(1)
►
februari 2008
(2)
►
2007
(11)
►
december 2007
(1)
►
november 2007
(1)
►
oktober 2007
(2)
►
juni 2007
(1)
►
mars 2007
(3)
►
februari 2007
(1)
►
januari 2007
(2)
►
2006
(8)
►
december 2006
(1)
►
september 2006
(2)
►
augusti 2006
(2)
►
juni 2006
(1)
►
maj 2006
(1)
►
april 2006
(1)
Leta i den här bloggen
Medlemmar
Björn
Calle
Frans
Klas
Robban
Prenumerera på oss
Inlägg
Atom
Inlägg
Kommentarer
Atom
Kommentarer
Blogtoppen
Links
Allt om Franska Ostar
1 kommentar:
Tillbehör:
Bakade rödbetor, kantareller och balsamicosirap
Skicka en kommentar